Kinekring Regio Roeselare

Kinekring Regio Roeselare vzw is een vereniging voor kinesitherapeuten uit de eerstelijnszone Midden West-Vlaanderen, meerbepaald het geografisch aaneengesloten gebied van de hierna  vermelde gemeenten met hun deelgemeenten: Ardooie, Hooglede, Ledegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden. 

Alle kinesitherapeuten uit deze zone die lid zijn van AXXON kunnen lid worden van KKR, zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Niet Axxon-leden kunnen tegen betaling deelnemen aan activiteiten van KKR indien er nog plaatsen beschikbaar zijn. KKR-leden hebben altijd voorrang.

Doel & programma

KKR heeft als doel de collegialiteit, de kwaliteit van de zorg en de professionaliteit onder haar leden te bevorderen en hen te vertegenwoordigen bij officiële lokale instanties en bij andere zorg- en welzijnspartners.

KKR stelt jaarlijks een navormingsprogramma samen rond beroepsgebonden thema’s, alsook wetenschappelijke actviteiten, waardoor deelnemende kinesitherapeuten kunnen voldoen aan de kwaliteitscriteria van Pro-Q-Kine.

Onze bestuursleden

Mekeirele Maarten

Voorzitter

Bruynooghe Peter

Bestuurder

Orgaer Elke

Bestuurder
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×